A sex med læreren

A sex med læreren LEGGE DET BAK SEG: Bistandsadvokat Tore Welde forteller at jentene som læreren skal ha hatt sex med, er glad for at saken nå er over. Du skal si til læreren din at dette ikke er greit. Lærere har ikke lov til å ha sex med elever. Rykter kan jo ta helt av, så om du prater om dette med venner, så kan. Jeg hadde sex med den kvinnelige læreren min, men en annen mannlig lærer fersket oss. Han presser meg med å fortelle om det til ledelsen hvis jeg ikke, så. Nå har læreren (30) fått dommen.

Nå er hun i Toten tingrett dømt til åtte måneders fengsel for å ha hatt sex med den mindreårige gutten, samt for å ha avgitt falsk forklaring. Ungdomsskolelæreren innrømmer at han brukte storefri til å ha samleie med ei 14 år gammel jente han var lærer for. Huff, nei.. hehe.. de lærerne jeg har hatt oppgjennom årene har vært gamle og ulekre, så den tanken har alltid vært ikke-eksisterende for meg.

Noen som har hatt sex med læreren sin her? - Anonymforum - Skravle - Foreldreforum

Nå er hun i Toten tingrett dømt til åtte måneders fengsel for å ha hatt sex med den mindreårige gutten, samt for å ha avgitt falsk forklaring.

Du skal si til læreren din at dette ikke er greit. Lærere har ikke lov til å ha sex med elever. Rykter kan jo ta helt av, så om du prater om dette med venner, så kan. Ungdomsskolelæreren innrømmer at han brukte storefri til å ha samleie med ei 14 år gammel jente han var lærer for.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail